e
Banner

Etiketler: cevresel sürdürülebilirlik



Pirelli çevresel sürdürülebilirlik vaad ediyor


Yayın: 16-09-2012
Kategori: Lastik

Lastik sektöründe ‘Yeşil Performans’ stratejisine öncülük eden Pirelli, çevre dostu ürünler için Ar-Ge yatırımlarını sürdürüyor. Ağır vasıta alanındaki 100. yılları olan 2011’de filolara çevresel sürdürülebilirlik ve düşük maliyet avantajı sunan 01 serilerini pazara sunduklarını aktaran Türk Pirelli Ağır Vasıta Pazarlama Koordinatörü Oktay Ginalli, yapısında aromatik yağ barındırmayan ürünlerin zararlı maddelerin çevreye yayılmasını da engellediğini iletiyor.





Mars Logistics'ten 1 milyon $'lık sürdürülebilir enerji yatırımı



Avrupa Yakası’nın en büyük GES (Güneş Enerji Santrali Sistemi) projesi, Mars Logistics’in yaklaşık 1 milyon dolarlık yatırımı ile hayata geçiyor. Proje ile Hadımköy Lojistik Merkezi’nin 12.098 metrekarelik çatı alanı güneş panelleri ile kaplanacak.




Prometeon çevresel performansını yükseltiyor


Yayın: 30-06-2022
Kategori: Lastik

2021 Sürdürülebilirlik Raporunu yayınlayan Prometeon artık daha çevreci. Ham madde tedarikçileri denetlenecek. Çatışma Bölgelerinden Mineraller ve Kobalt Tedarik Politikası oluşturuldu. Sustainalytics, PTG’nin sürdürülebilirlik modelini geliştirme hedefiyle kurumsal sosyal sorumluluğunu değerlendirecek. 




Kahve Dünyası’ndan doğa dostu araç filosuyla sürdürülebilir yaşama katkı!



Sürdürülebilir bir gelecek için lojistik ağını elektrikli araçlarla yenileyen Altınmarka Grubu markalarından Kahve Dünyası, V Weekend festivalinde birbirinden lezzetli ürünlerini ziyaretçilerle buluştururken, yeni elektrikli araç filosunu da ilk kez görücüye çıkardı. Daha yaşanılır bir dünya için karbon ayak izini azaltma hedefiyle lojistik operasyonunu şehir içi ve fabrikalarında elektrikli araçlarla sağlayan Kahve Dünyası, bu yatırımını sahil bölgelerinde paket servis hizmeti içinde kullanacak.